Afbeelding: 1200 meter naar dichtstbijzijnde toilet.

Deze keer een dagje later! Maar ik had weinig tijd….

De afgelopen week hebben we het erg druk gehad. Er moeten nog een aantal dingen gebeuren voor 26 maart, dus dat moet even in rap tempo gedaan worden. Het gaat nu best snel, dus word de druk even opgevoerd! We zijn dan ook echt blij dat we ons vanaf 16 maart volledig kunnen gaan concentreren op de laatste 10 dagen. Heerlijk als je agenda leeg is!

De laatste week heb ik wel vaak liggen nadenken. Nadenken over alles wat er nu gebeurd, en zeker over dat wat komen gaat. Met nog maar 4 weken op de teller realiseer ik me goed dat alles anders gaat worden. Ik moet wederom zeggen dat ikzelf nog heel rustig ben, al voel ik dat de druk word opgevoerd. Er zal in de komende week een brief komen, waarin de eerste afspraken staan met de Anesthesioloog en de stomaverpleegkundige. Tot nu toe heb ik nog geen papier gezien, maar aankomende week komt het dus zwart op wit. Misschien dat dat het voor mij concreter maakt, en mijn gevoel anders gaat worden. Ik weet het niet.

Er staat inmiddels een grote koffer in huis, die mee moet naar het ziekenhuis. En ik ben ook begonnen met mijn uitzet. Een nieuwe badjas, nieuwe pyama’s een betere toilettas….Wat is het toch heerlijk om te mogen en kunnen shoppen!! Niet dat het al in de koffer zit hoor, maar je kunt het maar alvast in huis hebben. En zo moeten er nog een paar kleine dingen worden aangeschaft. Ja, en ik vond ook dat ik mijzelf toch wel wat mocht verwennen, dus ik heb mijn favoriete douchegel gekocht : ZWITSAL met een plaatje van Woezel & Pip ! Het gaat me niet zozeer om de 2 hondjes, maar de geur van ZWITSAL is wel lekker!

Wat ik 3 weken geleden gedaan heb, ik was lid geworden van een groep op Facebook wat ging over de stoma. Een besloten groep, waar je met al je vragen terecht kunt! Op zichzelf niet een heel raar iets. Maar deze week ben ik wel weer uit de groep gegaan. Ik merkte aan mijzelf dat ik er niet blij van word als ik TEVEEL dingen lees. Op dit moment moet ik zorgen dat ik relevante informatie krijg, en niet dat ik complete levensverhalen lees over hoe operaties zijn gegaan, of hoe er bepaalde dingen misgaan. Dat is wel een punt waar ik van de week merkte dat ik de druk begin te voelen. Gelukkig kan je zelf beslissen of je het wilt lezen of niet, maar ik ben daar niet aan toe nu.

Er zal in de komende weken nog GENOEG info komen.

En ik hoor zo hier en daar om me heen dat er buikgriep heerst, en iedereen dus aan de schijt is! En ik ging eens verzinnen hoe dat zou zijn. Want het woord diarree of schijterij ken ik wel, maar ik heb het nog NOOIT gehad!!! Dat het heel vervelend is, heb ik deze week gemerkt bij Daan en Ferdinand, maar ikzelf zou niet weten wat het is. Best grappig om daar eens overna te denken.

Dus bij deze wens ik iedereen beterschap die buikgriep heeft.

Tot volgende week