Start en pauze audio – volume hard en zacht – afspeelsnelheid

Ja, waar ga ik beginnen…. Zondag is Daniël opgenomen én geopereerd aan zijn blindedarm! En hij komt woensdag pas thuis! Dus blog ik hier toch al over mijn darmen, dan kunnen die van Daan er ook wel bij, toch?

Hij voelde zich zaterdag/zondag al niet lekker, en tegen 17:00 uur werd de pijn zo erg dat hij toch naar de Huisartsenpost is geweest. En daarna gelijk door naar de SSEH. Binnen 3 uur na aankomst in het ziekenhuis, werd hij naar de OK gebracht. Dat is tenminste tempo. Maar je weet niet wat er gebeurd. Het ging zo snel allemaal! Ik ben naar huis gegaan, en rond 21:15 uur belde de chirurg dat het gesprongen was, en ze een buikspoeling hebben moeten doen. Daarna belde Daan zelf, dat hij zich suf voelde en veel pijn had. En dat hij 3 dagen moet blijven! Hij komt woensdag thuis, en ik ben weg…. Heftig, maar het is niet anders. We gaan het wel zien hoe dit gaat, want ik heb ff geen idee!

Vandaag is mijn laatste laxeerdag! Wat een gek idee. Zeker 10 jaar heb ik dat op verschillende manieren gedaan, en vanaf nu is dat klaar. Hoe dat voelt? Raar, zelfs een tikkie onwennig. Het is een afsluiting van 10 jaar, en vanaf donderdag een nieuw begin. Een tijdperk of zo… ik kan het nu niet helemaal goed onder woorden brengen. Maar dat deze week voor ons de geschiedenis ingaat als heftig….. JA!!!

Ik heb gisteren contact gehad met het opname-team, en de situatie uitgelegd zoals hij nu is. Het kan zijn, omdat Daniël nu uitvalt, ik vanuit het EMC naar het zorghotel ga om daar te herstellen. Natuurlijk doe je dat liever thuis, maar de optie ligt open. En als het moet, maak ik daar gebruik van. Daan en Ferdinand thuis, en ik in Rotterdam. Geen ideale situatie….We zien het wel.

Vandaag moet ik ook m’n koffer inpakken. Gelukkig is er hulp aan alle kanten want dit kan ik niet alleen. En morgen is het dus woensdag. Om 09:15 uur komt de rolstoeltaxi, want dan ben ik ruim op tijd in het ziekenhuis. En 5 minuten te laat…. sorry dokter, ik zal het nooit meer doen. Zo moet je NIET op donderdag denken…Vandaar dat je dus bij deze operatie een dag van te voren aanwezig moet zijn! Het schema is heel strak gepland.

Ik ben corien

Soms moet je je geen zorgen maken, niets afvragen en niet twijfelen, maar gewoon vertrouwen dat dingen goed zullen komen…

Wanneer ik nu weer blog weet ik niet. Dus tot later!