De spanning is toegeslagen

Nu gaat het snel!!! Vanmorgen zei Daan al, ik voel nu toch wel een soort van spanning.

En dat heb ik zelf ook, al heb ik maandag en dinsdag nog genoeg te doen, en dus even nog geen tijd om na te denken. Maandag moet ik naar Arnhem om nog een silverring aan te meten.
Dus maandag ben ik nog weg.

Dinsdag ben ik ook heel even weg, en over de middag/avond verspreid komen er nog mensen langs. Waaronder ook de fysio! Dat is voor hem ook even de laatste keer. Dus van oefening of kraken zal weinig terecht komen. Het zal wel kletsen worden denk ik zo. En dat is ook prima.

En dan de dag van woensdag…. Om 10:00 uur moeten Daan en ik in het ziekenhuis zijn.
Dan word het pas echt! In het vorige blog, beschrijf ik de opnamedag!
Maar ook voor Ferdinand moet er een heel schema zijn. We kunnen moeilijk weggaan, zonder dat er iets voor hem geregeld is. Dus die gaat bij z’n vriendinnetje spelen.
Donderdag is voor hem ook nog een normale schooldag, en vrijdag heeft hij ook weer medische dingen. Dat draait ook nog door! Al met al is het best druk voor Daan.
Want alles wat er thuis gebeurd, heb ik toch geen kijk op, dus ik moet het allemaal even loslaten. En dat is best moeilijk.

Daan gaat woensdag weer naar huis, en die komt niet meer voor de operatie.
Dat heeft ook geen zin, omdat de OK dag zo vroeg begint, en hij mijn hand niet hoeft vast te houden! Ik zie hem pas als ik geopereerd ben. Dat zal wel even heftig worden als wij elkaar weer zien. Want dan is alles achter de rug, en moeten we dealen met de situatie zoals hij dan is. Dat lukt wel, maar we realiseren ons wel dat er niets meer hetzelfde word.
En zeker de eerste tijd zal er veel gevraagd worden van Daan.

Gisteren heb ik een gesprek gehad met de huisarts. Even met hem nog de laatste dingen bespreken. Dat is ook goed om hem erbij te betrekken, en met hem afspraken te maken. Als het nodig is, want het meeste gaat gewoon via het EMC. Maar je kunt het beter allemaal maar geregeld hebben, zodat er geen misverstanden ontstaan. Ook ben ik langs de apotheek geweest om mijn meest recente medicatie overzicht op te halen.
Daar moesten nog een paar dingen op aangepast worden, dus recenter dan deze kan niet!
Ook dit hoort allemaal bij de voorbereiding. Bij de vorige operaties was ik er nog iets makkelijker in, maar dit is zo groot, en het kan zo complex worden dat ik alles een soort van dicht aan het metselen ben. Als er iets fout gaat, dat iedereen ook weet waar het over gaat.

Ik ga vanuit het ziekenhuis ook dit blog bijhouden, alleen zal het niet op de donderdag zijn.
Kijk af en toe op de site, en dan zie je vanzelf of er nieuws is of niet!

Groetjes